Muziek

Een cadeau gitaar spelen leren

Een aantal weken geleden was mijn verjaardag, natuurlijk heb ik dit gevierd met mijn familie en vrienden bij mij thuis. Het was erg gezellig en ik heb ook veel leuke cadeautjes gekregen van iedereen. Er zat 1 bijzonder cadeau bij waar ik echt sprakeloos van werd, deze kreeg ik van mijn broers en zussen samen. Zoals iedereen wist in de familie houd ik erg veel van muziek en wilde al een lange tijd een cursus volgen maar kwam er maar niet uit welke, mijn zussen en broers kozen daarom een super leuke cursus gitaar spelen leren voor mij uit als cadeau!

Eerste les

Ik was erg blij met het cadeau van de cursus gitaar spelen leren die ik heb gekregen, daarom ondernam ik meteen actie en een week na mijn verjaardag had ik mijn eerste les wat erg gericht was op het leren kennen van de gitaar zelf en hoe je hem het beste kon bespelen. Het was erg leerzaam voor een eerste les en we hebben meteen al een stuk huiswerk mee gekregen zo dat we thuis ook goed konden oefenen voor de volgende les een week later.logo

Geslaagde cursus tot nu toe

Inmiddels zijn we twee lessen verder en heb ik erg veel geleerd, ik ben ze nog steeds dankbaar voor het leuke cadeau dat ze mij gegeven hebben en ik geniet elke les steeds meer van alle dingen die ik er leer. Het is dus zeker weten een geslaagde cursus en ik kan niet wachten tot we de volgende les hebben!