Tuin

Een natuurlijke picknicktafel voor ons

picknicktafel_jaapdevries_missouriEen natuurlijke picknicktafel voor ons

Mijn vriendin en ik wonen al een poosje samen, ik denk een jaartje of twee inmiddels. Voorheen had geen van ons ooit nog samen gewoond, ook niet met anderen. Het was dus enerzijds even wennen, aangezien je sommige van je eigen vrijheden moet opgeven. Op een gegeven moment ga je je zo thuis voelen bij de ander dat je eigen karakter en je eigen vrijheden toch wel weer terugkomen, maar dat wisten wij in het begin natuurlijk nog niet. Ik heb het geluk dat ik met haar heel makkelijk en fijn samen kan zijn. Ik verdraag niet veel mensen om me heen, maar zij voelt als zo’n natuurlijke aanvulling dat ik er nooit problemen mee heb gehad. Ons huis is een heel prettige plek maar aan onze tuin kan nog wel het een en ander gebeuren. We hebben eigenlijk nooit zo omgekeken naar de tuin, wat eigenlijk vreemd is want hij is naar onze maatstaven echt groot. We kunnen er eigenlijk veel meer mee dan we tot nu toe hebben gedaan. Onlangs besloten mijn vriendin en ik dat we wel een picknicktafel in de tuin willen. Een beetje kneuterig op het eerste gezicht misschien, zo’n picknicktafel, maar eigenlijk vinden wij dat juist wel leuk. Het geeft wel een huiselijke sfeer en zo’n picknicktafel zal een groot verschil maken in onze tuin, want op het moment is er gewoon nog niet echt veel. Een picknicktafel hoeft niet duur te zijn, daar kwamen wij achter. We vonden de site van Jaap de Vries en daar blijken kortingen te zijn. Toepasselijk, in dit seizoen! We bestelden de picknicktafel naar onze wens, zo eentje waarbij je de afdrukken van de takken nog in het hout ziet en die gewoon in de vorm van de boom is gezaagd. Dus niet zo recht toe recht aan maar een wat meer ‘natuurlijkere’ picknicktafel. Binnenkort wordt ie geleverd!

Similar Posts