Geboorte

Het uitzoeken van een hip geboortekaartje

1439384959.0945Voor de aanstaande vaders en moeders is het van belang dat je op zoek gaat naar een geboortekaartje om zo jouw naaste te laten weten dat jullie kind geboren is. Toch is het niet vanzelfsprekend voor de mens dat het uitzoeken van een kaartje gemakkelijk gaat. Denk hierbij aan het kiezen in wat  voor kaartje je hebben wilt, en dan heb ik het nog niet gehad over wat je op het kaartje wilt hebben. Een hip geboortekaartje wordt de laatste tijd  veel gebruikt, past dit bij jouw zoon of dochter?

Het enthousiasme bij het uitkiezen.1441966580.5266

Normaliter zal ik hier niet over schrijven, toch wilde ik het graag delen met jullie. Een vriendin van mij is namelijk vorige week bevallen van een prachtige zoon. Ik heb hun dan ook gewezen op het uitzoeken van een hip geboortekaartje, puur vanwege het feit dat dit het meest geschikt is voor een zoon om uit te delen. Echter was zij er niet over uit waar ze dit bestellen kon. Ja en dan ben ik de techneut weer die weet van het online shoppen. Ik was namelijk voor enkele weken geleden terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes.nl waar ik ongelooflijk veel leuke geboortekaartjes gezien heb. Hier wist ik zeer zeker dat je er slagen kan!1450959599.9652

Nu moest ze nog een kaartje uitkiezen die het meest aansluit met haar zoon. Je raadt het wel…. Hierin mocht ik niet mee beslissen! Balen want ik vind het enorm leuk om online te blijven shoppen ongeacht wat ik bestellen wil.