Feest

Nederlandse zangeres boeken voor een evenement voor aandeelhouders

Een Nederlandse zangeres boeken voor een evenement voor aandeelhouders: het is een absolute aanrader. Voor een groot Nederlands bedrijf had ik de eer om een evenement te organiseren. Het moest echt iets bijzonders worden. Het was voor de aandeelhouders. Een echt bijzonder evenement, daar hoort een bijzondere artiest bij. Ik had gelukkig een uitgebreid budget, maar geen idee hoe ik in contact moest komen met grote namen. Daar kon bekendeartiestboeken.nl me mee helpen. Ze hebben een grote hoeveelheid artiesten op de website staan met allerlei bekende namen. Daaronder stond ook Angela Groothuizen. Precies wat ik hiervoor nodig had!

Naar de dag toe

Hoewel ik ervaring had met de organisatie van evenementen, had ik nog nooit zo’n grote naam op een evenement gehad. Het contact met Bekende Artiest Boeken was dan ook erg prettig. Ze waren erg behulpzaam en konden me precies uitleggen wat ik moest doen om deze show zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor ik het wist was ze geboekt, en waren we klaar voor de grote dag.

De dag zelf

Het optreden was – zoals verwacht – erg goed. De organisatie verliep vlekkeloos en we hebben allemaal ontzettend genoten van deze dag. Dit was voor het bedrijf erg belangrijk aangezien de aandeelhouders het bedrijf maken of breken. Het zorgde ervoor dat ik vaker gevraagd werd om een evenement voor ze te organiseren. Dit heb ik natuurlijk deels te danken aan de boekers. Ik wil daarom dit bureau met nadruk aanraden voor iedereen die een professioneel evenement op wil zetten.

Benieuwd wie Angela Groothuizen is? Dan kun je natuurlijk altijd even rondkijken op haar Wikipedia pagina.

Similar Posts