Vervoer

Op stap met de Dolly Bakfiets

Waarschijnlijk zul jij er nog niet eerder van hebben gehoord. De Dolly bakfiets is veruit een van de beste fietsen welke zijn gemaakt. Een robuuste maar toch lichtgewicht in gebruik blijft ideaal. Dan heb ik het nog niet gehad over de elektrische versie hiervan!

Neem zelf ook eens een kijkje op de website van Dolly-bakfiets.nl als jij hier graag meer over te weten wilt komen. Hier vind je de diverse beschikbare modellen en kleuren. Bovendien zul je merken dat de prijzen die zij hanteren erg aantrekkelijk zijn! Kortom, deze fiets blijft erg perfect.

Mijn geweldige fiets!

Zelf was ik al een geruime tijd druk opzoek naar een elektrische fiets. De normale modellen waren niks voor mij. Dit omdat ik niet goed kan trappen. Met een elektrische ondersteuning zou het voor mij zeer aangenaam zijn. Bovendien kan ik dan wat vaker de auto laten staan en de fiets pakken! Enfin, mijn zoektocht op het internet leidde mij naar de Dolly bakfiets. Erg aangenaam in gebruik en ook erg licht. Toen ik de prijs zag was ik al helemaal verkocht. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. De juiste kleur werd besteld en vervolgens kon ik de bestelling afronden. Tot mijn grote verbazing had ik diezelfde week nog de levering en kon ik niet meer wachten totdat ik het mocht gebruiken.

Similar Posts