Mannen

Tip voor Braun scheerkoppen

83a7e35c15e8ddbe832ea48c457ebb3bTip voor Braun scheerkoppen

Mijn vriend is een slag apart. Ik weet dat hij niet homoseksueel is, anders zou hij die leuke vriendin nooit hebben kunnen krijgen, maar als ik hem niet beter zou kennen dan zou ik wel vrezen dat hij dat was. Niet vrezen als in vrézen, want ik zou het totaal niet erg vinden, ik ben hartstikke tolerant hoor. Meer vrezen als vermoeden, bedoel ik. Want soms ligt het er wel hartstikke dik bovenop. Mijn vriend noemt zichzelf een metro man, en al ken ik die term niet precies, ik weet wel wat voor type vent ermee bedoeld wordt. Het type David Beckham. Nou moet ik zeggen dat mijn vriend daar wel wat van weg heeft, dus ergens snap ik die connectie die er gelegd wordt wel. Ik geef niet om termen, en registreer gewoon wat ik zie. Ik zie een man die in mijn ogen overdreven met zijn uiterlijk bezig is, maar die daarvan behoorlijk weet te genieten. Daar waardeer ik hem om. En bovendien ook om zijn kennis op het gebied van producten. Want als metro man weet hij warempel echt álles. Laatst was mijn scheerapparaat kapot, dat dacht ik althans. Mijn vriend zei dat ik alleen maar nieuwe Braun scheerkoppen nodig had. Ja, wist ik veel, ik dacht altijd dat zo’n Braun apparaat zijn beste tijd wel eens heeft gehad, maar het blijkt gewoon aan die Braun scheerkoppen te liggen die hoognodig vervangen moeten worden. Dit soort dingen is handig om te weten, want uit mezelf had ik nooit aan die Braun scheerkoppen gedacht, maar had ik het apparaat gewoon weg gegooid. En dat is zonde! Mijn vriend wist ook nog een heel goed adresje voor de Braun scheerkoppen, en dat is Scheerkoppen Shop, online gewoon te vinden. Zij hebben er een breed assortiment aan verschillende scheerkoppen, van uiteenlopende merken en daarvan ook weer verschillende uitvoeringen, echt voor ieder wat wils.