Kleding

Veel keuze dameskleding

logo_siteVeel keuze dameskleding

Ik verbaas me de laatste tijd zo erg over hoeveel keuze aan dameskleding er wel niet is! Ik heb een jonge dochter en die weet gewoon niet meer wat ze moet kopen, er is ook zo veel keuze en leuks! Maar ook wel heel veel dezelfde dingen hoor. Ze lopen veel in dezelfde jassen en schoenen. Vroeger had je helemaal niet zo veel leuke dameskleding, dan had je gewoon een soort spijker broek en saaie wijde T-shirts of grote bloezen. Ja ik snap wel waar die verslaving aan shoppen vandaan komt. Al die mode programma’s op tv, en je moet er wel bij horen. Ik vind ook dat je door die dameskleding in mini maten niet meer kunt zien hoe oud een meisje nou is, sommigen lopen er bij alsof ze al in de twintig zijn terwijl ze nog maar dertien zijn. Het is ook vaak wel erg bloot hoor, als je ook ziet hoe kort de jurkjes en korte broeken soms zijn, het is maar waar je van houd. Mijn dochter is ook nog jong, maar ik let er wel op hoor, het mag wel een beetje sexy zijn die dameskleding maar niet te bloot, dat vind ik toch maar niks. Voor de ouderen is dameskleding ook wel stukken vlotter geworden, ik vind het wel leuk allemaal hoor, ik houd wel van een glittertje hier en daar. Sommige dames moeten wel opletten hoor, die willen er nog zo jong uitzien, dat ziet er ook ongepast uit vind ik persoonlijk. Ik snap dat er leuke dameskleding is maar je moet toch even kijken naar je leeftijd. Te korte jurkjes en hoge hakken houden ook een keer op. Niet alleen de dameskleding is in overvloed, voor de mannen heb je nu ook heel veel keuze, vroeger was het een overhemd en een pantalon. Nu zijn er strakke spijkerbroeken, waar ik ook aan moest wennen, en veel mannen dragen toch wel veel gympen in plaats van herenschoenen, ik bedoel dan de nette herenschoenen.

Similar Posts