Reparatie

Apple reparatie in Amsterdam was super voor mij!

De mensen die dagelijks mijn blog lezen weten het al, ik ben een expert op het gebied van cadeautjes. Ik heb de afgelopen tijd weer veel mensen om mij verrast en ik vond dat het weer is een keer tijd was om mezelf te verrassen. Ik baalde namelijk enorm erg toen ik laatst mijn iPhone 6 liet vallen. Ik had hem pas nieuwe en veel mensen zeiden al tegen mij dat ik een hoesje moest kopen. Helaas had ik daar geen tijd voor omdat ik het hartstikke druk had en daardoor kwam ik bij Apple reparatie in Amsterdam uit. Ik was hier natuurlijk liever niet terecht gekomen maar toen ik er dan toch was werd ik super geholpen. Ik was bij deze winkel terecht gekomen dankzij een goede vriendin van mij. Haar iPhone was ook kapot gevallen en zij was hier prima geholpen. Ze vertelde me dat de service hier erg goed was en dat je telefoon weer precies zo wordt zoals die was.

Gelukkig werd ik ook erg goed geholpen!

Nadat ik die verhalen van haar hoorde ben ik meteen zelf langs gegaan. Wat ze vertelde was gelukkig helemaal waar en dankzij Apple reparatie in Amsterdam heb ik weer een mooie iPhone! Wil je jou iPhone ook laten repareren? Kijk dan op de website voor meer informatie!