Uncategorized

Inspiratie voor onvergetelijk moeder dochter uitje

logo_topZoals jullie inmiddels van mij weten ben ik creatief en constant bezig met van alles en nog wat. Ik ben ook graag origineel en wou mijn moeder dan ook verassen met een onvergetelijk moeder dochter uitje. Voor inspiratie ben ik online gaan zoeken voor tips. Na meerdere websites gehad te hebben ben ik uiteindelijk uitgekomen bij dit bedrijf. Doordat zij samenwerken met verschillende bedrijven krijg je dus ook direct antwoord van hen. Ideaal dus, zij zijn als het ware een tussenpersoon met een groot netwerk. Ik dacht laat ik eens naar het land gaan waar Sinterklaas vandaan komt. Omdat mijn trouwe lezers weten dat ik tijdens Sinterklaas met volle teugen geniet van surprises. Ik heb gekozen voor de stad Barcelona, dit voor het altijd zonnige weer en de lekkere tapas restaurantjes.

restaurant

Weekendje Barcelona

weekendje-wegTijdens dit moeder dochter uitje hebben we dan ook heerlijk door deze historische stad gedwaald. De vele gezellig winkelstraten en steegjes. Omdat we er van donderdag tot maandag waren hadden we ook tijd genoeg om verschillende musea te bezoeken, evenals de vele meesterwerken van Gaudi. Ik kon eenvoudig een offerte aanvragen en werd goed geholpen. Ik had vooraf een lijstje met verschillende eisen wat betreft locatie van ons hotel en prijzen voor toeristische bezienswaardigheden. Dit was allemaal geen probleem en zo geregeld.

Het hoogte punt wat mij betreft was toch echt klooster van Montserrat. Het Klooster van Montserrat (in het Spaans Monasterio de Montserrat) is een Benedictijnse abdij in het Spaanse Catalonië. Dit klooster ligt op een hoogte van ca. 700 meter in de bergen, op ongeveer 40 km van Barcelona. Dit is een echte aanrader, net als de site ietsdoenofferte.nl. Ik hoop jullie vandaag weer een goede tip gegeven te hebben en dat jullie je voordeel ermee doen. Tot de volgende keer!

 

 

Similar Posts