veiling

Bied en win geweldige producten

biedveilingen logo

ps4Sinds kort ben ik helemaal gek van het bieden. Het bied en win idee vind ik helemaal geweldig, want op deze manier kan ik een product dat ik wil hebben een soort van winnen. Met bieden kom ik eigenlijk altijd goedkoper uit. Er zijn al een paar producten die ik gewonnen heb met biedingen en daarom vind ik het ook zo geweldig.

Ervaring

In het begin wist ik niks van bied en win acties af. Een vriend van mij verteld mij dat hij een spelcomputer voor een hele goed prijs had gewonnen. Toen hij dit vertelde dacht ik eerst dat er allemaal gekke voorwaarden aanzaten, maar dit bleek uiteindelijk niet zo.

xbox oneOmdat ik zo nieuwsgierig was heb ik gekeken naar de producten. Al snel zag ik het een en ander dat ik wel wilde hebben en daarom heb ik een account gemaakt. Het invullen van mijn gegevens ging heel erg makkelijk en daarna kon ik direct gaan bieden.

De eerste paar biedingen had ik verloren, maar dit kwam doordat ik een beetje aan het aftasten was hoe het allemaal werkte. Al snel had ik het onder de knie, want daarna heb ik gelijk een bieding gewonnen. Het was een spelcomputer en deze had ik voor de helft van de winkelprijs!

Het betalen ging makkelijk en binnen een aantal dagen had ik de spelcomputer alweer binnen. Het werkte allemaal prima en ik was helemaal enthousiast. Op dit moment heb ik nog een aantal biedingen lopen en hopelijk wordt er niet heel veel meer geboden boven mijn bedrag.