Cadeau

Snackwagen huren als cadeau

Snackwagen huren

Een snackwagen huren als cadeau is helemaal niet zo’n gek idee. Zeker niet als friet je lievelingseten is en je een feestje geeft. Omdat mijn vriendin is geslaagd voor haar opleiding wilde ik een feestje voor haar organiseren. Niet zomaar een feestje maar een knalfeest moet het worden. Mijn vriendin heb ik met dit idee namelijk echt weten te verrassen. Natuurlijk heb ik haar nieuwsgierig gemaakt en haar medegedeeld dat zij die dag dat ik een verrassing had echt niets mocht afspreken. Al haar vriendinnen en onze familie waren voor de tijd ook razend enthousiast. 

Snackwagen huren

Een super geslaagde verrassing

De snackwagen kon ik gelukkig huren op de gewenste dag. Toen de van van het feest was aangebroken was mijn vriendin erg zenuwachtig. Ik vroeg haar om even koffie te gaan drinken en ik zou haar laten weten wanneer zij naar huis mocht komen. In die tussentijd heb ik de frietwagen ontvangen en al snel waren zij klaar om te frituren. Ook de gasten kwamen al snel aan en alles verliep precies volgens plan. Toen belde ik mijn vriendin op met de vraag of zij klaar was voor haar verrassing. Bijna direct zag ik haar auto aankomen en toen zij de snackkar zag staan kleurde haar gezicht rood en sprong zij de lucht in. Ik ben de rest van de avond geknuffeld dus volgens mij was dit cadeau een geslaagd cadeau. 

Kijk voor deze aanrader eens op de website van snackmobiel.nl en zie wat ik bedoel met dit leuke idee.

Snackwagen huren

Similar Posts