Geschenken

Cadeautip: laser ontharen​!

laser

laser ontharenVandaag ga ik het hebben over laser ontharen van kliniek Veldhoven. Dit heb ik mezelf pas geleden namelijk cadeau gegeven. Een tijdje geleden sprak ik namelijk een vriendin en zij vertelde me dat ontharing echt ideaal is. Zij had haar benen en oksels onthaart, hierdoor hoeft ze zich niet meer te scheren. Hierdoor bespaar je natuurlijk een hoop tijd.

Dit is niet het enige, de huid voelt namelijk lekker zacht aan en je hebt geen last meer van irritatie. Ik had hier zelf altijd veel last van en daarom was ik blij met de tip van mijn vriendin. Het beviel haar erg goed en het ontharen doet absoluut geen pijn. Nadat mijn vriendin dit gedaan had besloot ik om het zelf ook te doen. Ik heb het net voor de zomer gedaan en dit is natuurlijk ideaal omdat je in de zomer korte kleding draagt. Ik ben bijvoorbeeld al op vakantie geweest en hier merkte ik al helemaal dat het ideaal is.

laserLeuke tip!ontharen

Het laser ontharen is helemaal veilig en je hebt er erg veel plezier van. Waarom zou je het niet permanent laten weg halen als je het toch altijd al weg scheert. Ik heb mijn moeder hier pas geleden over verteld. Ik had niet verwacht dat ze het wat vond maar ze heeft pas geleden toch echt haar benen laten ontharen. Mijn goede vriendin, ik zelf en mijn moeder hebben er allemaal goede ervaringen mee en daarom kan ik dit zeker aanraden!

 

Similar Posts