Cadeau

Te koop; duurzame tassen

Ik heb een vriendin en die is helemaal verslaafd aan tassen, van groot naar klein, en in alle soorten, maten en kleuren. Ze is eerdaags jarig en als je aan haar vraagt wat ze voor haar verjaardag wilt hebben is het antwoord altijd doe maar een tas, of geld voor een tas, alsof ze er nog niet genoeg heeft. Zo ook deze keer kreeg ik op mijn vraag wat ze voor haar verjaardag wilde hebben weer hetzelfde antwoord. Inmiddels moet ze toch alle soorten tassen al in huis hebben? Maar niets is minder waar, op internet kwam ik op de site van duurzame tassen terecht, wat een leuke tassen hebben ze hier, en wat het nog leuker maakt deze zijn gemaakt van gerecyclede autobanden. Ik weet zeker dat mijn vriendin een tas van een autoband nog niet tussen haar collectie heeft staan. Op internet heb ik gekeken in welke winkel ik deze duurzame tassen kan kopen, gelukkig zit er ook hier eentje vlak in de buurt. Ik sta er echt van te kijken hoe ze van gerecyclede autobanden zulke leuke tassen hebben gemaakt, zelfs een tas voor de computer verkopen ze hier ook. Rocklane1-768x768

Een super cadeau

Wat was mijn vriendin blij toen ze haar nieuwe tas kreeg, zoiets had ze nog nooit gezien. Ik had zowel een handtas als ook een tas voor haar computer gekocht, twee vliegen in één klap. Zo kan ze dagelijks haar computer veilig meenemen en ook haar persoonlijke spullen gaan zonder probleem mee in haar nieuwe tas.  Logo-200X100-1

 

Similar Posts