Relatiegeschenken

De Rituals geuren die herinneringen opwekken

rituals_brandhouseDe Rituals geuren die herinneringen opwekken

Ik vind het altijd leuk om in het vakantiehuis van mijn ouders te verblijven. Mijn ouders zijn namelijk ware geurkunstenaars en het is moeilijk uit te leggen in woorden wat ik daarmee bedoel. In elke kamer hebben zij een andere sfeer gecreëerd door de geur die er hangt. Op de een of andere manier werkt geur heel erg door, en het heeft op mij ofwel een heel ontspannend effect of een heel verfrissende, opwekkende uitwerking. Zij gebruiken veel van Rituals in hun huis, misschien dat het daar aan ligt hoor. In de slaap- en de woonkamer staan van die geurstokjes van Rituals en die zijn echt heerlijk, daardoor ruikt je huis altijd fris en dat vind ik echt heerlijk. Het douchen daar is overigens ook altijd een feest. M’n ouders hebben de heerlijke shampoo van Rituals, en altijd als ik mijn haar daarmee gewassen heb zit het de dagen daarop werkelijk perfect. Het heeft een glans die je niet voor mogelijk houdt en geeft een levendige energie aan je haar, en dat terwijl ik zo moeilijk shampoo vind die goed bij me past. Ook het douchen met de doucheschuim is altijd een plezier. Je doet dan een beetje crème op je hand en als dit in aanraking komt met het water begint het te schuimen. Die schuim is heerlijk en zacht als niks anders en ruikt heerlijk. Als je je ‘s ochtends hebt gedoucht dan ruik je het parfum van de gel diezelfde avond nog op je huid. Zo heb je ook helemaal geen parfum meer nodig omdat dit gewoon geurend genoeg is van zichzelf. Het bezoeken van mijn ouders is dus altijd een feest en wordt omgeven door allerlei lekkere geuren. Geuren die zich als een herinnering aan je vastkleven. Ik hoef maar in de Rituals winkel te stappen of er komen weer allemaal fijne gedachtes aan de weekenden daar in me op.

Similar Posts