Relatiegeschenken

Ik kijk erg uit naar het kerstpakket dat ik van mijn nieuwe werkgever ga ontvangen

Ik kijk erg uit naar het kerstpakket dat ik van mijn nieuwe werkgever ga ontvangen

Veel van de vrienden met wie ik om ga zijn nu al bezig met het kerstpakket dat ze straks gaan krijgen. Ikzelf had dat van mijzelf nog niet eens zozeer maar raak wel aardig beïnvloed door hen, het werkt nogal aanstekelijk. Bij mijn vorige werkgever wist ik elk jaar wat ik zou krijgen, zij was namelijk niet erg afwisselend in het kerstpakket dat ze haar medewerkers gaf. Eigenlijk was het elk jaar hetzelfde liedje, kregen we een kerstpakket met daarin eten uit de streek, met biologische producten. Natuurlijk een fantastisch pakket, echt daar hoor je mij niet over hoor! Ik ben echt voorstander van het biologisch eten en zeker als dat gewoon uit de streek komt, dan vind ik dat nog eens een stukje positiever zelfs. Ik heb er jaar op jaar van gesmuld en ben zelfs nieuwe dingen gaan leren eten, die ik voorheen nog nooit geproefd had. Eens in de maand bestelde ik daarna zelfs ook een groentepakket (dat weliswaar stukken kleiner was dan het kerstpakket overigens) voor mijzelf, omdat ik zo gek op bepaalde producten was geworden. Het is meer dat je dus elk jaar wel wist wat je zou gaan ontvangen, aan het kerstpakket zat geen mysterie meer, we wisten allemaal wat we zouden krijgen. Dit jaar ben ik van werkgever veranderd en is het dus alsnog een totale verrassing. Ik heb van collega’s vernomen dat het voor hen ook elke keer weer anders is wat ze krijgen en dus laat ook ik het allemaal maar lekker over me heen komen – we zien het allemaal wel, niet waar? Ik kijk er in ieder geval, deels aangestoken door mijn vrienden, zeker al wel een beetje naar uit!

Similar Posts