Juweliers

Voor horloge reparatie ben ik naar deze juwelier geweest

Voor mijn horloge reparatie ben ik bij Juwelier Goudsmid Rijker geweest. Omdat ik een horloge geërfd had, maar deze helaas het niet meer deed, ben ik opzoek gegaan naar een ervaren juwelier die dit voor mij kan maken. Zo kwam ik dan ook bij deze onderneming terecht. Bij binnenkomst van deze winkel werd ik vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Deze medewerker vroeg of zij mij kon helpen en ik liet mijn horloge zien. Het is een oud horloge en die konden hun wel repareren voor mij. Helaas kon zij mij niet precies vertellen wat de kosten zouden zijn.

horloge reparatieDe kosten van het horloge reparatie viel mij erg mee en hij loopt weer als een zonnetje

De volgende dag werd ik gebeld door de medewerker van Juwelier Goudsmid Rijker. De medewerker vertelde mij wat er met mijn horloge mis was en wat de kosten zouden zijn. Deze kosten viel mij erg mee en ik liet hem dan ook maken door deze medewerker. Binnen een week was mijn horloge reparatie klaar en kon ik hem ophalen bij dit bedrijf. Daarom kan ik jullie deze onderneming niet onthouden en staat deze natuurlijk ook op deze blog.