Mode

Mijn man’s Paul Green sneakers

Mijn man is erg blij met zijn Paul Green sneakers.

Mijn man is binnenkort jarig en daarvoor wil ik een leuk passend cadeau geven. Het is elk jaar weer heel lastig om iets voor hem te verzinnen. Zelf weet hij ook nooit iets om te vragen. Het is bijna elk jaar hetzelfde wat ik en zijn vrienden hem geven. Dit jaar wilde ik iets origineels verzinnen.

Ik ging de stad in om inspiratie op te doen voor een cadeau voor de verjaardag van mijn man. In eerste instantie kon ik niks bedenken en vinden. Aan het eind van de dag kwam ik in de stad nog een vriend van mijn man tegen. De vriend had net nieuwe schoenen gekocht. Dit bracht mij op een idee. Ik ging nieuwe schoenen voor mijn man kopen, dit was Paul Green sneakerseigenlijk ook wel nodig. Zelf vond ik het wel lastig om iets uit te kiezen voor hem want ik wist niet wat hij leuk vond. Ik ging maar is op het internet kijken en kwam een website tegen. Ze verkochten hier hippe mannen schoenen. Ik kwam een leuk paar tegen en heb ze direct besteld.

Mijn man was erg blij toen ik de schoenen op zijn verjaardag aan hem gaf en loopt er elke dag op.

 

Similar Posts