Kids

Baby uitzet verzamelen tijdens de zwangerschap van mijn zus

babyuitzetBaby uitzet verzamelen tijdens de zwangerschap van mijn zus

Nu is mijn zus in verwachting. Ze is een aantal jaar jonger dan ik ben en wij hebben inmiddels ook al drie kindjes. Dit maakt dat ik het heerlijk vind om haar te helpen bij het uitzoeken en regelen van veel zaken. Inmiddels is ze al ruim over de helft en dus is ze druk bezig met het verzamelen van de baby uitzet. Uit de baby tijd van mijn kindjes heb ik veel spullen voor haar bewaard omdat ik deze spullen nog veel te goed vond om zomaar weg te geven of ik vond het zonde om ze aan iemand anders te verkopen, nu blijft het nog enigszins dichtbij. Haar baby uitzet is helaas nog lang niet compleet en ik help haar daar graag mee. Recent kwam ze bij me en vroeg of ik even mee wilde kijken op een website waar ze heel veel had gevonden voor de baby uitzet. Ze vond hier spulletjes voor de verzorging, voor de aankleding van de kamer maar ook andere kinderwagen zoals bijvoorbeeld een babyfoon. Wij hebben onze babyfoon nog in gebruik omdat wij de kinderen niet kunnen horen als wij beneden zitten en zij in bed of op de kamer zijn. Ik keek met haar mee en samen zochten we een nieuwe babyfoon voor haar uit. We vonden wat leuk speelgoed en ook een bijzonder badje voor in de badkamer, na het zien van dit badje snapte ik wel dat ze ons badje liever toch niet over zou nemen. Nu heb ik al onze spullen die over zijn dan toch maar te koop aangeboden.