Telefoon

Zelf je iphone onderdelen vervangen

logo (1)Zelf je iphone onderdelen vervangen

Iedereen die een iphone bezit, weet hoe snel er dingen kapot kunnen gaan aan dat apparaat. Het is een kwetsbaar ding, en daar ben ik al lerender wijs achtergekomen door de maanden heen. Ik heb mijn iphone nu ongeveer een jaartje denk ik, wellicht nog wat minder. Maar ik heb in die korte periode toch al vaak enkele iphone onderdelen moeten vervangen. Gelukkig is een vriend van me erg handig met dit soort technieken en hij wees me op een website waar ik heel goedkoop, écht schrikbarend goedkoop, allerlei iphone onderdelen kan kopen. Hij doet me dan een vriendendienst de kapotte iphone onderdelen te vervangen en de nieuwe te installeren. Breng je het naar een reparateur dan ben je echt wel honderden euro’s kwijt aan dit soort zaken. Met die website en zo’n handige vriend als ik heb is dat niet langer het geval, het hoogste bedrag dat ik kwijt was, was een keertje een eurootje of vijftig. Ik kan dus iedereen aanraden het niet via de normale wegen te doen maar gewoon voor jezelf te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik besef me heus wel dat niet iedereen zo’n handige vriend heeft als ik, maar er zijn altijd wel mensen in je buurt of zelfs woonplaats die er verstand van hebben. Om met dit soort onbekenden in contact te komen, zou ik gewoon het internet afstruinen of rondkijken op de briefjes die er in de supermarkten hangen bijvoorbeeld. Een lokale computerclub heeft ook altijd wel contacten voor je.

Similar Posts