Wonen

Mijn donzen dekbed is altijd goed

Mijn donzen dekbed is altijd goed

Al sinds ik me kan herinneren heb ik last van problemen met inslapen en doorslapen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar geen ervan leek echt een oplossing te bieden voor mijn problemen. Helaas heb ik nog steeds geen permanente oplossing maar ik heb wel trucjes gevonden die voor mij werken. De liefste bezigheid die ik heb voor het slapen gaan is lezen, en dat is direct heel belangrijk. Voor iedereen werkt het natuurlijk anders, zo zijn er veel mensen die gaan liggen en gelijk inslapen binnen vijf minuten, maar zo ben ik dus duidelijk niet. Als ik geen boeken zou lezen voor het slapengaan dan zou ik urenlang alleen maar zitten piekeren. Problemen lijken ‘s avonds, en ‘s nachts al helemaal, gewoonweg veel groter dan overdag. Ook met het lezen doe ik soms wel uren over het in slaap vallen maar ik heb tenminste geen nare gedachten. Bovendien heb ik een trucje gevonden, want met een oog dicht en op je zij lezen worden je ogen veel vermoeider en ook daarvan zink ik sneller weg in de dromenwereld. Wat het doorslapen betreft heb ik veel gehad aan mijn donzen dekbed. Een donzen dekbed ademt namelijk heel goed en dat is zo prettig gebleken voor mij. Ik werd vaak badend in het zweet wakker maar dat heb ik met mijn nieuwe donzen dekbed niet meer. Bovendien kan ik ‘m zowel in de zomer als in de winter gebruiken en nooit is ie te warm of te koud, ik vind het echt heerlijk!

Similar Posts