Kleding

Complete judo spullen voor mijn zoon

Complete judo spullen voor mijn zoon

 fs

Wat grappig toch, zo loop ik nog rond met de maxi cosi en nu ben ik al judo spullen aan het kopen voor onze zoon. Wat gaat de tijd toch snel, en wat is het toch fijn om hem zo te zien ontwikkelen. Onze zoon wordt nu tien jaar en hij wil al een tijdje op judo. Nu heeft hij een keer een gratis proefles mogen meedraaien en daar was hij zo enthousiast over dat wij hebben besloten dat hij op Judo mag. Maar wat hij niet weet is dat hij complete judo spullen voor zijn verjaardag krijgt aankomende zaterdag. Ook heb ik meteen een tas besteld waar hij wel mee aan mag komen en makkelijk al zijn spullen in kwijt kan. Op de site van Fight Scene kan je makkelijk zien wat je allemaal aan judo spullen nodig hebt en zo kon ik zonder advies van mijn zoon in te winnen, zelf al bepalen waar hij mee aan kan komen op Judo. Ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien en hopelijk is hij erg verrast, iets in mij zegt natuurlijk wel dat hij het verwacht maar niet dat hij een compleet ingerichte tas die mooi is ingepakt. En zo gaan wij weer naar zijn tiende verjaardag en hopelijk heeft hij veel plezier in zijn nieuwe sport. En zal hij veel plezier hebben van de judo spullen die ik voor hem heb uitgezocht. Mijn man was erg trots op hem toen ik vertelde dat hij er nu helemaal kaar voor is.

Similar Posts