Telefoon

Echt een persoonlijk cadeau voor haar

iPhone-4-scherm-reparatie-247x300Echt een persoonlijk cadeau voor haar

Mijn vriendin heeft, net als alle vrouwen die ik ken, nogal hoge eisen wat het in de watten leggen van haarzelf betreft, ze heeft allerlei onuitgesproken verwachtingen waarvan zij denkt dat die op haar voorhoofd geschreven staan maar die ik natuurlijk veel te subtiel vind, dingen waar ik echt niks mee kan. Ik denk zelf dat je de dingen gewoon moet benoemen zoals ze zijn, ik ben graag straightforward. Ik hou er niet van spelletjes te spelen en doe daar dan ook helemaal niet aan mee. Bevalt mij iets niet aan haar bijvoorbeeld, dan zeg ik dat gewoon – en geef ik haar daarmee ook een kans haar gedrag te verbeteren, als dat het minste nog is overigens. Het is namelijk ook gewoon goed de dingen die je niet leuk vind eruit te gooien, ook al gebeurt er uiteindelijk niks concreets mee. Mijn vriendin heeft zelfs, wat het cadeau voor haar verjaardag betreft, niet de behoefte uit te spreken wat ze van me verlangt – volgens mij verlangt ze uiteindelijk zelfs dat ik dit uit mijzelf oppak en het ook nog eens perfect doe. Als ik geen input van haar krijg ben ik bang tegen te vallen in de output en dus wendde ik me tot het web voor inspiratie voor een cadeau voor haar. Ik moet je eerlijk bekennen allerlei leuke ideeën te zijn tegengekomen waarvan ik er uiteindelijk eentje als cadeau voor haar heb uitgezocht. Ik zag een prachtige hanger en bijpassende oorbellen die me nou écht iets voor haar leken. Ook vond ik de biografie van de muzikant uit de jaren zeventig waar ze helemaal gek van is, echt van die psychedelische muziek. Ik durf te wedden dat ze dit cadeau voor haar heel leuk vindt, niet in de laatste plaats omdat het laat zien dat ik me verdiept heb in de dingen die haar bezig houden.

Similar Posts