Telefoon

Hoezzi: een origineel cadeau voor jezelf of een ander

Deze week zou ik graag afsluiten met een bijzondere ontdekking die ik onlangs deed, namelijk de website van Hoezzi. Ik ben zo enthousiast geraakt van de mogelijkheden die dit bedrijf biedt, dat ik dit echt even met jullie wilde delen. Ik zal mijn motivatie illustreren aan de hand van enkele foto’s.

29

Volledig gepersonaliseerde covers

Maar eerst een kleine uitleg van wat de website inhoudt. Hoezzi is een platform waarop je een eigen telefoonhoesje kunt ontwerpen, volledig naar eigen wens. Het gros van de covers die je op het web vindt bestaat uit voorgeproduceerde hoesjes, maar het leuke van dit bedrijf is nou juist dat je het volledig zelf kan bedenken – én ontwerpen bovendien. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt door een eigen afbeelding te uploaden. Dit kan er een van jezelf zijn, waar ikzelf voor heb gekozen, maar het kan ook een foto van jou en een vriend of familielid zijn, of van bijvoorbeeld je huisdier. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Deze foto kun je naar gelang je eigen smaak ontwerpen, je kunt ‘m helemaal modificeren zoals je dat zelf wilt.

28

Zo kun je ervoor kiezen om de foto decoratief te omlijsten, zoals je hierboven ziet. Dit is niet de optie die ik uiteindelijk zelf heb gekozen overigens, maar het toont wel aan wat de mogelijkheden zijn. Wat ik mij ook realiseerde is dat je ook je eigen kunstwerk of je eigen decoratieontwerp op de hoesjes bij Hoezzi kunt laten afdrukken. Aangezien ik vele vrienden heb die kunstenaar zijn en met werkelijk de mooiste ontwerpen aan komen zetten, lijkt dit me in de toekomst een zeer goed idee voor hen. Ik ben ervan overtuigd ze hiermee enorm te kunnen verrassen, want dit opent mogelijkheden!

3

Similar Posts