Wonen

Ruzie om kunststof opbergbox

UG-690 Clear-Pink-Green-Blue 300dpi set of 3_2Ruzie om kunststof opbergbox

We gingen laatst met een stel vrienden wie ben ik spelen en ik was een kunststof opbergbox, hoe verzin je het. Ik kan er wel om lachen, maar je begrijpt dat ik een kunststof opbergbox niet zou kunnen raden. En dat is vervelend want ik ben een fanatiekeling en wil altijd winnen. Toen ik merkte dat ik een van de moeilijkste voorwerpen had. Oh trouwens, je mag inderdaad dus ook een voorwerp zijn, het hoeft niet perse een mens te zijn. Maar goed, toen ik door had dat mijn voorwerp echt moeilijk was wilde ik al stoppen met het spel. Mijn vriend werd boos op mij, wat uitmondde tot een gigantische ruzie en we het pand verlieten. Tot grote schaamte van de overgebleven vrienden dus. Al schreeuwend liepen we naar de auto, het ging allang niet meer over mijn fanatieke gedrag, maar over het samen wonen, of we kinderen willen, zijn dominante gedrag, mijn ellende, kortom een en al gezeik. In de auto reed ik weg en was ik stil. Ik zweeg want ik was er klaar mee. Mijn vriend wilde naar een benzine station en keek mij aan, ik keek hem terug aan en hij proestte het uit. Ik werd alleen nog maar bozer, maar wat bleek dus, ik had het papiertje nog op mijn hoofd met de tekst kunststof opbergbox. Toen ik dit besefte moest ik ook wel lachen. Het was al snel weer goed en daarna hebben we nog een goed gesprek gehad waar we alles in hebben uit gesproken.

Similar Posts