Uncategorized

Zelf een telefoonhoes maken als cadeau

telefoonhoes maken

telefoonhoes maken Een telefoonhoes maken voor iemand die je lief hebt, kan een onwijs leuke verrassing zijn. Voor elk lid van mijn gezin heb ik dit gedaan, zodat iedereen er na hun verjaardagen weer hip bij loopt. Het fijne is dat ik als moeder goed zicht heb op wat iedereen leuk vindt en dat is mega handig. Voor mijn man heb ik gekozen voor een afbeelding van de auto die hij al ongelofelijk lang wil hebben. Voor mijn zoon een plaatje van zijn favoriete voetbalclub en voor mijn dochter een mooie man. Via een vriendin kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen bij Hoezzi. Hier had zij hele goede ervaringen gehad en daarom kon zij het mij ook echt aanraden.

Een tip van mij

telefoonhoes maken

In deze webwinkel heb ik uiteindelijk ook de telefoonhoezen laten maken, want de prijs was hier ook erg goed. Het was zelfs nog lager dan ik had verwacht, dus dat was helemaal mooi meegenomen. De levering was al na 4 dagen, dus dat is ongelofelijk snel. Lang wachten hoef jij hier dus zeker niet te doen, dus dat is super fijn als je net als ik ongeduldig bent aangelegd. De mogelijkheden zijn hier eindeloos en voor iedere mobiel is wel iets te vinden. Het maakt niet uit welk merk of uitvoering je hebt, want zij hebben een gigantisch assortiment. Neem zeker eens een kijkje hier om te zien of er ook iets voor jou of iemand die jij lief hebt bij zit, want dat is vrijwel altijd het geval.

Similar Posts